St. Elisabeth

St. Elisabeth Roosendaal is een kleinschalige zorgorganisatie die zorg en ondersteuning biedt aan zowel intra- als extramurale bewoners. De prachtige, historische locatie aan de Wouwseweg heeft mooie tuinen, een fijn restaurant, een winkeltje, een kapsalon en een kapel. Afhankelijk van de zorgvraag- en indicatie wonen de bewoners in een (huur)appartement, groepswoning of een studio. Bewoners kunnen naar eigen wens en behoefte gebruik maken van de verschillende faciliteiten en activiteiten.


Iedere bewoner binnen het St. Elisabeth kan en mag een beroep doen op de palliatief verpleegkundige. Er wordt ondersteuning geboden aan de bewoner en zijn/haar naasten. Palliatieve zorg wordt geboden in het eigen appartement, de groepswoningen of op de palliatieve unit.

Op onze palliatieve afdeling Charitasstede beschikken we over vier ruime, mooi ingerichte, individuele kamers. Er is een gezamenlijke, huiselijk ingerichte woonkamer waar ruimte is voor ontmoeting of om samen te eten. Ook beschikt de afdeling over een eigen keuken. Er kan natuurlijk gebruik gemaakt worden van alle voorzieningen in ons huis. We combineren onze palliatieve zorg met complementaire (aanvullende) zorg voor ontspanning en comfort, zoals massages en het gebruik van etherische oliën. Deze zorg richt zich op de lichamelijke, spirituele en sociale behoeften van de bewoner.

Bekijk meer informatie via de website.