Hospice Jacqueline, gelegen in het hart van Sint Willebrord, biedt een unieke, warme en huiselijke omgeving voor gasten in hun laatste levensfase.

Ons kleinschalige hospice is toegewijd aan het bieden van persoonlijke zorg en aandacht, waarbij een vast team van zorgprofessionals zich volledig inzet om aan de wensen en behoeften van onze gasten en hun dierbaren te voldoen.

Bij Hospice Jacqueline streven we ernaar om onze gasten een comfortabel en waardig afscheid van het leven te laten nemen. Dit doen we door niet alleen medische ondersteuning te bieden, in nauwe samenwerking met lokale huisartsen, maar ook door een omgeving te creëren waarin persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan.

We begrijpen het belang van het gezelschap van geliefde huisdieren in deze fase van het leven. Daarom zijn ze van harte welkom in ons hospice, zodat onze gasten zich nog meer thuis kunnen voelen.

Voor meer informatie over onze faciliteiten, diensten en een sfeerimpressie van Hospice Jacqueline, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken: www.stichtingjacqueline.nl. Hier kunt u ontdekken hoe wij met zorg, liefde en respect bijdragen aan de laatste momenten van onze gasten.